Urządzenia i Akcesoria
Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porsjoner
Składniki
-
baconterninger200 g
-
"extra virgin" olivenolje80 g
-
tranebær, tørkete100 g
-
gresskarfrø60 g
-
hvitløksfedd etter smak1 - 2
-
sitron tynne strimler av skall og 25 g saft1
-
rødvinseddiksherryeddik20 g
-
honning40 g
-
dijon sennep1 ss
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
rosenkål trimmet, delt i to hvis de er store500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
423 mg
Białko
13 g
Kalorie
1614 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Keine Bewertungen
Eksotisk fruktpudding
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Bruschetta med bønnepålegg
Keine Bewertungen
Avokadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Djevelegg
Keine Bewertungen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Keine Bewertungen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Keine Bewertungen
Asparges-og mangosalat
Keine Bewertungen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen