Urządzenia i Akcesoria
Parfait med kyllinglever
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 porsjoner
Składniki
Klarnet smør
-
smør, usaltet mykt250 g
Parfait
-
hvitløksfedd2
-
sjalottløk delt i to (ca. 50 g)2
-
smør, usaltet mykt150 g
-
kyllinglever650 g
-
brandy100 g
-
kremfløte100 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
timian, fersk delt i to5 kvister
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
253 mg
Białko
9 g
Kalorie
1721 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen