Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1000 g de coliflor en ramilletes
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y 1 cucharada para cuajar la tortilla)
- 8 huevos
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 198 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Pizza de coliflor
40min
Tortilla de calabacín
30min
Tortilla de champiñones al ajillo
25 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Acelgas en adobillo
40min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Tortilla de berenjenas y queso
40min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 Min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 Std. 30 Min