Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1000 g de coliflor en ramilletes
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y 1 cucharada para cuajar la tortilla)
- 8 huevos
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 827 kJ / 198 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Tortilla de calabacín
30 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Tortilla de champiñones al ajillo
25 min.
Repollo salteado
25 min.
Pizza de coliflor
40 Min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 Min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 min.
Salteado de repollo y calabaza
15 Min