Urządzenia i Akcesoria
"To die for" mini pavlovas (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Mini meringues
-
caster sugar180 g
-
egg whites, room temperature4
-
sea salt1 pinch
-
white vinegar3 tsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Passionfruit and lime curd
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
fresh kaffir lime leaf1
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks4
-
fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa2
-
limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for lime cream and fruit salsa2
Lime cream and fruit salsa
-
crème fraîche100 g
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
ripe mango cut into small dice (5 mm)1
-
fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)½
-
Malibu® rum (optional)1 tbsp
Assembly
-
dried mango powder to serve (optional)
-
micro mint to serve (optional)
-
coconut flakes toasted4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.5 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1391.2 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy snaps
30 min
Christmas Berry Trifle
4 godz.
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Chocolate ganache
20 min
Lemon curd
20 min
Chocolate mint thins
2 godz. 30 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Butterscotch sauce
10 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
No fail béchamel
15 min
Salted caramel sauce
40 min
Cream cheese frosting
5 min