Urządzenia i Akcesoria
"To die for" mini pavlovas (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Mini meringues
-
caster sugar180 g
-
egg whites, room temperature4
-
sea salt1 pinch
-
white vinegar3 tsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Passionfruit and lime curd
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
fresh kaffir lime leaf1
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks4
-
fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa2
-
limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for lime cream and fruit salsa2
Lime cream and fruit salsa
-
crème fraîche100 g
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
ripe mango cut into small dice (5 mm)1
-
fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)½
-
Malibu® rum (optional)1 tbsp
Assembly
-
dried mango powder to serve (optional)
-
micro mint to serve (optional)
-
coconut flakes toasted4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
79.5 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1391.2 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Lemon curd
20 min
Espresso caramel sauce
45 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min