![Smoky tuna tartare (Sergio Perera) Smoky tuna tartare (Sergio Perera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4027cf2d-49b1-4aef-9513-2fbf6395ce65/Derivates/1920e4a7-40a9-40eb-971c-4c7eaac89797.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 242.7 mg
Alternatywne przepisy
Baba Ganoush
1 Std.
Steak tartare
10 min
Oysters with lime granita
5 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min
Caesar salad dressing
10 min
Cherry delight
15min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3h 15min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Cherry margarita
25 Min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 Min
Salmon Tartare
10 min