Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 242.7 mg
Alternatywne przepisy
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Tuna Tartare
40min
Steak tartare
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
Classic Zabaglione
15min
Steak Tartare
15min
Sun-dried tomato tartare
15min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.