Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 huevos, fríos del refrigerador
- agua, (aprox. 1l)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 277 kJ / 66 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Huevos medios duros (2 piezas)
20 min
Huevos medios suaves (6 piezas)
20 min
Huevos medios (2 piezas)
20 min
Huevos suaves (4 piezas)
20 min
Huevos medios (4 piezas)
20 min
Huevos duros (2 piezas)
20 min
Huevos medios suaves (2 piezas)
20 min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min