Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 400 g de col blanca o morada, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 129 kJ / 31 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zanahorias ralladas (100-180 g)
5min
Cebolla picada (100-200 g)
5min
Cebolla picada (30-70 g)
5min
Ajo picado (10-20 g)
10min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10min
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Carne de res picada (300 g)
1h 5min
Col rallado grueso
10min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10min
Cebollas picadas (220-350 g)
10min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min