Quiche Lorraine
TM6 TM5

Quiche Lorraine

4.7 (308 ocen)

Składniki

  • 50 g Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)

Pastry

  • 75 g butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 150 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp salt
  • 50 g water

Filling

  • 200 g bacon cubes
  • 20 g olive oil (optional - see Tips)
  • 4 eggs
  • 50 g milk
  • 100 g crème fraîche or pouring (whipping) cream
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1199.9 kJ / 285.7 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
14.9 g
Tłuszcz
20.1 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
0.6 g
Sód
646 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy