
Urządzenia i Akcesoria
Filetes de bacalhau no forno com molho de abóbora
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
grão-de-bico seco200 g
-
água400 g
-
azeite60 g
-
curcuma em pó½ c. chá de
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta preta½ c. chá de
-
filetes de bacalhau s/ pele cortados em tiras (2x5 cm aprox.)500 g
-
cebola20 g
-
abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)450 g
-
alecrim só as folhas1 pé de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
302.8 kcal /
1268.3 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
485.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Momentos de partilha
16 Przepisów
Portugalia
Portugalia