Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)

Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portion

Składniki

  • 85 g d’asiago, vieilli coupé en morceaux
  • 85 g de pain brioché sans la croûte, coupé en cubes (5 cm)
  • 1 noix de muscade, entière
  • 15 g de gingembre frais pelée
  • 115 g d'oignon coupés en morceaux
  • 90 g de beurre non salé, coupé en cubes, divis
  • 450 g de grains de maïs sucré frais
  • 225 g de crème, à fouetter, contenant 30-40 % de matières grasses
  • de sel au goût
  • d'huile d'olive extra vierge pour arroser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 406 kcal / 1699 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 190 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...