Torta sprint di albicocche

Torta sprint di albicocche

4.2 75 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
9 porzioni

Składniki

  • uova
    3
  • di zucchero
    150 g
  • di farina
    120 g
  • di burro morbido a pezzi
    120 g
  • di lievito in polvere per dolci vanigliato
    1 bustina
  • di albicocche lavate e a metà
    400 g
    400 g di albicocche sciroppate, precedentemente sgocciolate

Wartości odżywcze na 9 porzioni

Kalorie 231 kcal / 966 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 28.6 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...