
Urządzenia i Akcesoria
Torta sabbiosa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 porzioni
Składniki
-
uova gli albumi e i tuorli separati4
-
di zucchero200 g
-
di burro morbido a pezzi300 g
-
di farina tipo 00150 g
-
di fecola di patate150 g
-
di sale1 pizzico
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
368 kcal /
1541 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
39.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy