
Urządzenia i Akcesoria
Torta di mandorle e cioccolato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
Pasta frolla
-
di farina tipo 00 + q.b.200 g
-
di burro morbido a pezzi80 g
-
di zucchero50 g
-
tuorli d'uovo2
-
di lievito in polvere per dolci1 cucchiaino
Ripieno
-
albumi5
-
tuorli d'uovo5
-
di zucchero250 g
-
di mandorle tritate300 g
-
di cacao amaro in polvere60 g
-
di caffè istantaneo1 cucchiaino
-
di liquore all'amaretto80 g
-
di lievito in polvere per dolci½ bustina
Terminare la preparazione
-
di zucchero a velo2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
547 kcal /
2288 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
28.8 g
Węglowodany
56.3 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy