Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce sottaceto
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 721 godz. 40 min
2 vasetti
Składniki
-
750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
200 g olio extravergine di oliva
-
200 g zucchero
-
1 cucchiaio di sale
-
2 foglie di alloro secche
-
400 g di peperoni (500 g circa peso lordo) a listerelle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
7 g
Kalorie
11451 kJ /
2737 kcal
Tłuszcz
201 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Castagne al Rum
1440 godz. 40 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Zucchine piccanti
55 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Peperoni marinati
55 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min