Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce sottaceto
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 721 godz. 40 min
2 vasetti
Składniki
-
750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
200 g olio extravergine di oliva
-
200 g zucchero
-
1 cucchiaio di sale
-
2 foglie di alloro secche
-
400 g di peperoni (500 g circa peso lordo) a listerelle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
7 g
Kalorie
11451 kJ /
2737 kcal
Tłuszcz
201 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Peperoni in agrodolce
30min
Peperoni con capperi
40min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Pomodorini al naturale
1h
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Zucchine piccanti
55min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Peperoni marinati
55min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Funghetti sott'olio
721h
Peperoni alla pugliese
721h 10min