Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchero
- 1 cucchiaio di sale
- 2 foglie di alloro secche
- 400 g di peperoni (500 g circa peso lordo) a listerelle
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 11451 kJ / 2737 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 240 g
- Tłuszcz
- 201 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine alla menta
30 Min
Peperoni in agrodolce
30 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Pastella per fritti
1sa
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Zucchine piccanti
55min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Peperoni marinati
55min
Besciamella veloce
15 Min