Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce sottaceto
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 721 godz. 40 min
2 vasetti
Składniki
-
750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
-
200 g olio extravergine di oliva
-
200 g zucchero
-
1 cucchiaio di sale
-
2 foglie di alloro secche
-
400 g di peperoni (500 g circa peso lordo) a listerelle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
7 g
Kalorie
11451 kJ /
2737 kcal
Tłuszcz
201 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine piccanti
55 min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Peperoni marinati
55 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min