Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮猪大排
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 人份
Składniki
-
带骨猪大排 (每块350克,厚度3.5厘米)2 块
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粒10 粒
-
香叶2 片
-
蒜头4 - 5 瓣
-
新鲜百里香2 - 3 根
-
特级初榨橄榄油2 汤匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1400 克
-
柠檬汁30 克
-
黄油1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
228 mg
Białko
77 g
Kalorie
2181 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
慢煮美味
30 Przepisów
Chiny
Chiny