sous-vide慢煮猪大排

sous-vide慢煮猪大排

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 人份

Składniki

  • 带骨猪大排 (每块350克,厚度3.5厘米)
    2 块
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粒
    10 粒
  • 香叶
    2 片
  • 蒜头
    4 - 5 瓣
  • 新鲜百里香
    2 - 3 根
  • 特级初榨橄榄油
    2 汤匙
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1400 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 黄油
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 228 mg
Białko 77 g
Kalorie 2181 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...