Urządzenia i Akcesoria
潮式水晶月饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 个
Składniki
紫薯馅心
-
水 蒸煮用500 克
-
紫薯 去皮,切片300 克
-
奶粉20 克
-
黄油20 克
-
细砂糖40 克
面皮
-
小西米230 克
-
细砂糖45 克
-
水240 克
组合
-
油 涂抹用
-
水 蒸煮用600 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
10.4 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
673.4 kJ /
161.1 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中国月饼地图
9 Przepisów
Chiny
Chiny