Urządzenia i Akcesoria
酸辣猪手
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 人份
Składniki
-
猪手 带皮和骨,切块 (5-6 公分)1000 克
-
蒜瓣140 克
-
小红葱140 克
-
白米醋160 克
-
糖 适量调味120 克
-
辣椒干 洗净,浸泡并去籽10 条
-
指天椒6 条
-
酱青1 汤匙
-
黑酱油2 汤匙
-
蚝油3 汤匙
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
34.2 g
Kalorie
1995.8 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东方之猪
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy