酸辣猪手

酸辣猪手

4.7 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 人份

Składniki

  • 猪手 带皮和骨,切块 (5-6 公分)
    1000 克
  • 蒜瓣
    140 克
  • 小红葱
    140 克
  • 白米醋
    160 克
  • 适量调味
    120 克
  • 辣椒干 洗净,浸泡并去籽
    10 条
  • 指天椒
    6 条
  • 酱青
    1 汤匙
  • 黑酱油
    2 汤匙
  • 蚝油
    3 汤匙
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 34.2 g
Kalorie 1995.8 kJ / 477 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 40.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...