Urządzenia i Akcesoria
全麦小餐包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 个
Składniki
-
牛奶 (以面粉的吸水性调整)100 - 120 克
-
干酵母粉 (约½茶匙)3 克
-
全麦面粉100 克
-
高筋面粉150 克
-
盐1 小撮
-
奶粉10 克
-
细砂糖10 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
黄油 室温软化,切小块20 克
-
牛奶 涂抹用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
9.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
995.5 kJ /
238.2 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
38.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙甜蜜时光
10 Przepisów
Chiny
Chiny