Urządzenia i Akcesoria
Möhren-Pfirsich-Torte
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz.
12 Stücke
Składniki
Boden
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Möhren in Stücken150 g
-
Mandeln75 g
-
brauner Zucker225 g
-
Eier3
-
Mehl150 g
-
Backpulver2 TL
Creme
-
Gelatine5 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Magerquark300 g
-
Mascarpone250 g
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Pfirsichhälften, aus der Dose abgetropft250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
10 g
Kalorie
1988 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Himmelstorte
5 godz.
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 godz.
Tiramisu-Torte
5 godz.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2 godz.
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2 godz.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 godz.
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 godz. 15 min
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5 godz.
Käse-Sahne-Traum
12 godz.
Windbeutel-Erdbeer-Torte
10 godz.
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 godz. 30 min