Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 - 100 g de queso parmesano en trozos
- 400 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de mantequilla en trozos
- 150 g de patata en trozos de 3 cm
- 600 g de caldo de pollo
- 4 cucharadas de picatostes
- 4 - 6 tallos de cebollino picados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 274.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de guisantes
30 min
Crema San Germán
40 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de calabaza con curry
35min
Crema de batata con chips
40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min