Urządzenia i Akcesoria
Bozza pratese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 porzioni
Składniki
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.3 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Firenze in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Schiacciata con l'uva
2 godz.
Pan co' Santi
7 godz.
Pane sciapo umbro
14 godz.
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Paté di fegatini
30 min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Schiacciata fiorentina
50 min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Pancarrè
5 godz.
Pappa al pomodoro
35 min