Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane toscano (TM6)
16hod. 30min
Crostini con fegatini di pollo
40 min.
Pan co' Santi
7h
Pici all'aglione
1h 25min
Lampredotto
1h 20min
Schiacciata con l'uva
2h
Peposo toscano
1h 30 min.
Schiacciatina
2h 20min
Schiacciata fiorentina
50 min.
Pane toscano con lievito madre
5h
Pappa al pomodoro
35min
Paté di fegatini
30min