Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 30 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz arborio
- 25 g hongos, secos, remojados en agua por 20 minutos, escurridos y exprimidos
- 820 g de agua
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 150 g de uvas, sin semillas y en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2068 kJ / 494 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 483 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Crema de hongos con tocino
25 Min
Puré de papa y poro
40 min
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Risotto con calabaza y tocino
25 Min
Salsa blanca italiana
20 min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 min
Salsa Bechamel TM6
15 min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1óra
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min