Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 g de hongos porcini deshidratados
- 30 g de agua de azahar
- 100 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 50 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 60 g de echalot, en mitades
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de crema (18% grasa)
- 25 g de harina de trigo
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 49 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1636 mg
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40 dk
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Puré de papas
50 dk
Salsa Bernesa TM6
20 dk
Risotto de camarón y espárragos
45 dk
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25 min
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2h 20min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 dk
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55 min
Paté de hígado de pollo
12h
Stroganoff de res TM6
1sa
Salsa blanca italiana
20 dk