Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 cdas de aceite de oliva
- 4 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo, pelado
- sal, para sazonar al gusto
- 20 g de jitomate deshidratado, en rebanadas de 5 mm
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1273 kJ / 304.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 451.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles de la olla
2h
Lentejas estofadas
9 Std.
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Sopa de lentejas
1h 30min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2h
Reineta al vapor con salsa de limón y almendras
40min
Frijoles charros
35min
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4h 30min
Frijoles negros
25min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Sopa de frijoles Toscana
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45min