Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 cdas de aceite de oliva
- 4 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo, pelado
- sal, para sazonar al gusto
- 20 g de jitomate deshidratado, en rebanadas de 5 mm
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1273 kJ / 304.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 451.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas estofadas
9h
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Boloñesa de lentejas
35min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20 Min
Ensalada de coliflor y papa
30min
Pavo y verduras en frascos con arroz
1 Std. 10 Min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Sopa con tropezones versátil
50min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1hod. 40min
Porotos granados con mazamorra
1小时 15 分钟
Sopa de pollo con verduras
40min