Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino ahumado, en rebanadas finas
- 250 g de champiñón ostra, en rebanadas
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
lub 1 cubito de caldo de carne -
300
g de champán
lub 300 g de vino blanco seco - 500 g de agua
- 300 g de arroz para risotto
- 30 g de mantequilla
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 69.8 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 480.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Crema de brócoli
45min
Budín de banana y zucchini
50min
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Galletitas tiernas de zanahoria, avena y naranja
50min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2h
Tabulé de cebada rosa con pistache.
40min
Risotto con uvas y champiñones
50min
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45min
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min