Pasta de pepino e ricota

Pasta de pepino e ricota

3.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 doses

Składniki

  • pepino s/ casca e s/ sementes cortado em pedaços, mais q.b. p/ guarnecer
    150 g
  • noz
    80 g
  • hortelã só as folhas
    1 pé de
  • queijo ricota
    400 g
    400 g queijo quark
  • azeite
    30 g
  • sal
    1 - 2 pitadas de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • pão
    6 fatias de
  • Folhas de hortelã q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 343 kcal / 1438 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 419 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...