Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 hojas de laurel secas
- 3 ramitas de romero fresco
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
lub 1 cdas de mostaza Dijon
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3065 kJ / 730 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 808 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Pastel de carne
40min
Rollo de cerdo con espinaca
55min
Stroganoff de res TM6
1h
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min