Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g de lomo de cerdo, entero
- 230 g de tocino ahumado rebanado
- sal, al gusto
- pimienta blanca molida, al gusto
- 350 g de vino blanco
- 2 cebollas moradas, en rodajas (2 cm)
- 2 manzanas, cualquier tipo, cortadas en 3 rodajas c/u
- 3 hojas de laurel secas
- 3 ramitas de romero fresco
- 90 g de queso parmesano, en trozos
- 2 cditas de pimienta blanca molida, o al gusto
-
1
cda de mostaza
lub 1 cdas de mostaza Dijon
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3065 kJ / 730 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 808 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1j 30 menit
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1j
Gratinado de pescado y camarones
1j 30 menit
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 Min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1j
Pollo a los cítricos en Varoma
1j 30 menit
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1j 30 menit