Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 233 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 62 g
- Sód
- 17160 mg
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40 min
Salsa catsup TM6
1 Std. 15 Min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Lomo de cerdo al horno
1h 35 min
Rub de hierbas finas
5 menit
Filete Wellington
2h 10min
Huevos benedictinos
1h
Soufflé de huauzontle
50 min
Falsos muslos de pollo con salsa de queso y mayonesa
Brak ocen
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14h 15min
Sal roja
5 menit
Pannacotta
6h 15min