Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 10189 kJ / 2426 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 217 g
- Tłuszcz
- 182 g
- Tłuszcz nasycony
- 110 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 236 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Corona de chocolates
1 Std. 30 Min
Enroscaditas de cacahuate
1h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
35min
Bachour: Galleta de chocolate y frambuesa
2h 30min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h
Gelatina de cajeta
4h
Betún de queso crema
5min
El mejor pastel de chocolate
1h
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Festejo de zanahoria
2u. 55min