Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
160 g de azúcar refinada
-
30 g de cocoa en polvo
-
60 g de leche
-
1 cdita de vainilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
11 g
Kalorie
3121 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
178 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Bizcocho de vainilla
30 min
Betún de chocolate
10 min
Donas de encanto
2 godz.
Glaseado de crema de mantequilla
5 min
Glaseado blanco
2 godz.
Pasta fresca básica
25 min
Muffins de cocoa y tres chocolates
40 min
Betún de chocolate
10 min
Brownies a la Mexicana
40 min
Galletas bicolor
50 min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Galletas de jengibre
1 godz. 30 min