Urządzenia i Akcesoria
Pan de brioche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
16 rebanadas
Składniki
-
20 g de leche
-
2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (12 g)20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
350 g de harina
-
4 huevos
-
60 - 100 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal fina
-
170 g de mantequilla
-
1 yema de huevo para barnizar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan brioche
14 godz.
Pan de caja blanco
2 godz.
Trenza de pan de leche
2 godz. 20 min
Rosca de reyes
3 godz.
Pan de elote
2 godz.
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Pan rústico
2 godz.
Focaccia de jitomate
1 godz.
Pan de leche
2 godz. 20 min
Bizcocho marmoleado
2 godz. 10 min