Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de frutos rojos frescos
- 1 cdita de vainilla (opcjonalnie)
- 100 g de azúcar refinada
- 30 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2591 kJ / 617 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 161 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6h
Pannacotta con salsa de mango
4 godz. 30 min
Volcán de chocolate
20 Min
Reducción de vinagre balsámico
1h 20 min
Mousse de mamey
2 Std.
Ganache de chocolate
35 Min
Crema batida insuperable
30 min
Pannacotta
6h 15min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8 Std. 30 Min
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h