Urządzenia i Akcesoria
Coulis de frutos rojos frescos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
350 g de frutos rojos frescos
-
1 cdita de vainilla (opcjonalnie)
-
100 g de azúcar refinada
-
30 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
2591 kJ /
617 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
161 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mazapán de almendras
5 min
Tarta mediterránea de higos
1 godz. 30 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Mousse de mamey
2 godz.
Chile manzano en vinagre
10 min
Linzer de almendras y mermelada
1 godz. 30 min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Aderezo de albahaca y fresas
5 min
Mermelada de frambuesa
55 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Pannacotta
6 godz. 15 min