Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Mousse Ice Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Whipped Cream
-
icing sugar50 g
-
double cream300 g
Chocolate Custard
-
dark chocolate small pieces or callets350 g
-
double cream300 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar100 g
Egg Whites and Serving
-
egg whites from medium eggs6
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
3343 kJ /
799 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Passion Fruit Soufflé
35 min
Vanilla Bean Marshmallows
2 godz. 15 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Chocolate Porter Brownies
45 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min