Urządzenia i Akcesoria
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porce
Składniki
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
180 - 200 gramů zbylá mandlová dužina po přípravě mandlového mléka (viz Tip)
-
1 čajová lžička granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky soli
-
2 čajové lžičky lněného semínka mletého
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
2 snítky rozmarýnu, čerstvého jen jehličky, nasekané
-
20 gramů olivového oleje
-
20 gramů vody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
3.1 g
Kalorie
410 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pohankovo-datlové kuličky
24 godz. 20 min
Arašídová pomazánka
5 min
Energetické semínkové krekry
1 godz.
Majonéza z červené čočky
11 godz. 15 min
Cheesecake z tofu (bez laktózy)
4 godz. 40 min
Pohanková mouka
5 min
Kokosové máslo
5 min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Brak ocen
RAW pomerančový dort s mandlemi
1 godz. 40 min
Hummus z červené řepy
10 min
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5 godz. 15 min