Urządzenia i Akcesoria
Rýnský tmavý chléb
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 plátků
Składniki
Příprava
-
190 gramů žitného zrní
-
190 gramů pšeničného zrna
-
130 gramů cukrového sirupu
-
500 gramů podmáslí
-
60 gramů droždí
-
2 čajové lžičky soli
-
250 gramů hladké mouky
-
70 gramů lněných semínek
-
70 gramů sezamových semínek
-
50 gramů slunečnicových semínek
-
100 gramů celých lískových ořechů
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
11.3 g
Kalorie
1352 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pečte s námi
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rustikální chléb
2 godz.
Celozrnný chléb
3 godz.
Bílé pečivo
1 godz.
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 godz. 40 min
Bramborový chléb (bez lepku)
2 godz. 30 min
Bramborový chléb s rozmarýnem
3 godz. 30 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Pivní chléb
3 godz. 40 min
Celozrnný chléb z páry
2 godz.
Celozrnné housky
2 godz.
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min