Urządzenia i Akcesoria
Majonéza z červené čočky
Przygotowanie 8 godz.
Czas całkowity 11 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů červené čočky
-
650 gramů vody
-
80 gramů oleje
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce kečupu
-
2 špetky soli
-
1 špetka černého pepře, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
430 mg
Białko
13 g
Kalorie
1540 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí I.
21 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kaštanové pyré
15 min
Veganský čedar z kešu
3 godz. 10 min
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5 godz. 35 min
Hummus
5 min
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1 godz. 20 min
Pomalu vařené fazole haricot
14 godz. 40 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4 godz. 10 min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 godz. 45 min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 min
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2 godz.
Rukolové pesto
5 min