Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů quinoy (v suchém stavu)
- 20 gramů ovesných vloček
- 50 gramů slunečnicových semínek
- 3 vejce
- 200 gramů řeckého jogurtu
- 2 čajové lžičky soli
- 70 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky římského kmínu, mletého
- 3 polévkové lžíce bílého jogurtu
- 50 - 70 gramů zeleninové směsi, např. okurka, paprika, ředkvičky, rukola, na proužky (cca 5 mm)
- 2 - 3 stonky čerstvé bazalky, jen lístky, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 772 kJ / 184 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 Std.
Adžika
40 Min
Vegetariánský rýžový salát
40 Min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 Std. 30 Min
Omáčka puttanesca
45 Min
Fazolový burger (veganský)
1小时 20 分钟
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Vege burger s marinovaným tofu
1 Std. 30 Min
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min
Quinoa tabouleh
12 Std. 40 Min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1h 10min