Urządzenia i Akcesoria
香烤木薯糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
36 块
Składniki
-
牛油 软化 ,额外涂抹用100 克
-
木薯 去皮,切块 (2.5公分)1000 克
-
水100 克
-
红糖200 克
-
蛋2 个
-
蛋黄1 个
-
椰浆450 克
-
鲜刨椰丝60 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
1 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
娘惹糕点
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy