Urządzenia i Akcesoria
松软肉桂卷
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 块
Składniki
面团
-
面粉 额外准备洒粉用315 克
-
盐½ 茶匙
-
鲜奶120 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
蛋 (55 克),室温1 个
-
无盐牛油 室温下软化40 克
-
细砂糖50 克
-
水250 克
内陷
-
牛油 室温下软化55 克
-
红糖90 克
-
肉桂粉10 克
-
面粉 洒粉用
-
115 克 鲜奶油, ,室温香浓奶油 室温115 克
糖霜
-
奶油芝士 软化45 克
-
牛油 软化20 克
-
香草精¼ 茶匙
-
糖粉60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
100 mg
Białko
3 g
Kalorie
945 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
揉面包,我最行!
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy