松软肉桂卷

松软肉桂卷

4.7 12 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 块

Składniki

面团
  • 面粉 额外准备洒粉用
    315 克
  • ½ 茶匙
  • 鲜奶
    120 克
  • 干酵母粉
    1 茶匙
  • (55 克),室温
    1 个
  • 无盐牛油 室温下软化
    40 克
  • 细砂糖
    50 克
  • 250 克
内陷
  • 牛油 室温下软化
    55 克
  • 红糖
    90 克
  • 肉桂粉
    10 克
  • 面粉 洒粉用
  • 香浓奶油 室温
    115 克
    115 克 鲜奶油, ,室温
糖霜
  • 奶油芝士 软化
    45 克
  • 牛油 软化
    20 克
  • 香草精
    ¼ 茶匙
  • 糖粉
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 100 mg
Białko 3 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...