Urządzenia i Akcesoria
午餐肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
3 人份
Składniki
-
去皮五花肉 切2x2厘米块,提前冷冻1-2小时500 克
-
玉米淀粉50 克
-
低筋面粉30 克
-
水780 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
料酒10 克
-
生抽15 克
-
蚝油15 克
-
糖3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
油 涂抹用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
348.7 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
3016.7 kJ /
721.7 kcal
Tłuszcz
61.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起火锅吧
10 Przepisów
Chiny
Chiny