午餐肉

午餐肉

2.9 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
3 人份

Składniki

  • 去皮五花肉 切2x2厘米块,提前冷冻1-2小时
    500 克
  • 玉米淀粉
    50 克
  • 低筋面粉
    30 克
  • 780 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    15 克
  • 3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 涂抹用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 348.7 mg
Białko 17.2 g
Kalorie 3016.7 kJ / 721.7 kcal
Tłuszcz 61.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 20.5 g
Węglowodany 24.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...