三文鱼配奶油蘑菇酱及蒸土豆

三文鱼配奶油蘑菇酱及蒸土豆

5.0 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

蒸三文鱼及土豆
  • 黄油 涂抹用
  • 去皮三文鱼鱼排 (每块约120-200克,约2厘米厚)
    4 块
  • 柠檬 磨碎皮并挤出汁水
    1 个
  • 1 ½ 茶匙
  • 现磨胡椒粉
    1 小撮
  • 500 克
  • 土豆 去皮切块,2-3厘米
    600 克
蘑菇奶油酱
  • 红葱头 一切二
    100 克
  • 黄油
    10 克
  • 蘑菇 切薄片
    300 克
  • 干白葡萄酒
    50 克
  • 稀奶油
    50 克
  • 奶油乳酪
    200 克
  • 豆蔻粉
    2 小撮
  • 依个人口味调整
  • 现磨胡椒粉 依个人口味调整

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1137 mg
Białko 45 g
Kalorie 2763 kJ / 660 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...