Urządzenia i Akcesoria
三文鱼配奶油蘑菇酱及蒸土豆
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
蒸三文鱼及土豆
-
黄油 涂抹用
-
去皮三文鱼鱼排 (每块约120-200克,约2厘米厚)4 块
-
柠檬 磨碎皮并挤出汁水1 个
-
盐1 ½ 茶匙
-
现磨胡椒粉1 小撮
-
水500 克
-
土豆 去皮切块,2-3厘米600 克
蘑菇奶油酱
-
红葱头 一切二100 克
-
黄油10 克
-
蘑菇 切薄片300 克
-
干白葡萄酒50 克
-
稀奶油50 克
-
奶油乳酪200 克
-
豆蔻粉2 小撮
-
盐 依个人口味调整
-
现磨胡椒粉 依个人口味调整
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1137 mg
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny