Urządzenia i Akcesoria
Bolo de amendoim sem glúten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 fatias
Składniki
-
óleo de girassol mais q. b. para untar60 g
-
amendoim torrado, sem sal120 g
-
ovos4
-
água180 g
-
açúcar demerara150 g
-
farinha de milho fina150 g
-
fécula de batata100 g
-
fermento químico em pó1 c. sopa
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 fatias
Sód
1808 mg
Białko
70 g
Kalorie
12895 kJ /
3085 kcal
Tłuszcz
159 g
Błonnik
33 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Węglowodany
357 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bolos
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bolo salgado sem glúten - pizza de aniversário
55 min
Pão artesanal vegano e sem glúten
3 godz.
Pão pizza
2 godz. 30 min
Arroz Natalino
55 min
Doce de abóbora com coco
1 godz. 5 min
Manteiga de coco
Brak ocen
Bolo nega maluca
1 godz. 5 min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Pão de batata recheado
1 godz. 25 min
Quibebe
35 min
Mini quiche de palmito e manjericão
1 godz. 25 min
Goulash de carne com bolinhos de pão
1 godz. 30 min