
Urządzenia i Akcesoria
Pão de claras, aveia e amendoim sem glúten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 unidades
Składniki
-
Azeite q.b. p/ pincelar
-
amendoim torrado100 g
-
noz-moscada1 pitada de
-
flocos de aveia300 g
-
fermento em pó p/ bolos2 c. chá de
-
bicarbonato de sódio1 c. chá de
-
água150 g
-
claras de ovo (9 claras aprox.)350 g
-
sal1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
2723 kcal /
11382 kJ
Białko
105 g
Tłuszcz
166 g
Węglowodany
197 g
Błonnik
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pães sem glúten
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia