Mousse au Chocolat

Mousse au Chocolat

4.4 746 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Zartbitter-Schokolade in Stücken (2-3 cm)
    200 g
  • Eier
    4
  • Orangenlikör (opcjonalnie)
    10 g
  • Kaffee, aufgebrüht
    20 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Białko 12 g
Kalorie 2709 kJ / 647 kcal
Tłuszcz 57 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...