Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Vanilleschote1
-
Sahne400 g
-
Milch200 g
-
Zucker70 g
-
Eigelb4
-
Wasser heiß, zum Garen
-
Rohrzucker zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1560 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 godz.
Marquise au chocolat
8 godz. 30 min
Mousse au Chocolat
3 godz.
Sauce Béarnaise
40 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min