Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 4 Sardellenfilets, in Salz eingelegt (Anchovis), abgespült
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Sahne
- 15 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 1 TL Zucker
- 2 Prisen Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g natives Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1h 15min
Chicken-Ceasar-Salad
2 Std.
Asia-Dressing
5min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 Min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48 Std.
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 Std. 15 Min
Caesar's Salad
30 Min
Balsamico-Senf-Dressing
5min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Schneller Caesar Salat
10 Min