Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Sahne
- 250 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1158 kJ / 277 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schokoladen-Panna-Cotta
4 Std. 30 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Himbeersauce
10 Min
Bayerische Creme
8 Std.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Schokoladenmousse marmoriert
8 Std. 35 Min
Limoncello-Creme
5u.
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Schokoladenmousse
3h 20min
Panna Cotta al caffè
5u.
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min