Wersje kompatybilne
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 cucharadas de trigo sarraceno en grano
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 150 g de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 10 g de levadura química en polvo
- 20 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1271 kJ / 304 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 168.5 mg
Alternatywne przepisy
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Muffins de chocolate con pan y avena
1小时
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7h
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2小时 10 分钟
Bizcocho panadero con huevos de corral
17 godz.
Bizcocho de zanahoria
45 Min
Bizcocho básico
40min
Bizcocho de chocolate y nueces
1hod. 40min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min
Bizcocho de aceite de oliva
40min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min