Urządzenia i Akcesoria
Cozer 500 g de bife de vaca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
água500 g
-
bife de vaca (1 unid.)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
83 mg
Białko
21.6 g
Kalorie
543.9 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35 min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 200-600 g de cenoura baby
35 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min