Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
TM6

Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados

4.3 (13 ocen)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 170 g cebola cortada em quartos
    lub 170 g cebola roxa cortada em quartos
  • 130 - 150 g cenoura cortada em fatias (1-2 cm aprox.)
  • 70 - 90 g talo de aipo cortado em fatias (0,5-1 cm aprox.)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1213 kJ / 290 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
9.6 g
Sód
171 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy